Hans & Ellen

Meer over Hans

Twintig jaar geleden begonnen mensen in mijn omgeving te vragen wat ik zoal, maar ook zo vaak, op Ibiza uitspookte.

Dat was blijkbaar moeilijk uit te leggen, want niemand begreep het echt, merkte ik.

Totdat vrienden en familieleden eens meegingen.

Na enige tijd begonnen die medereizigers vanzelf te vertellen.

We raakten in gesprek over gevoelens als “thuiskomen en je verbonden voelen”.

Blijkbaar gebeurt er iets met ons als we op Ibiza voet aan wal zetten.

Daar, tijdens dit soort momenten raakte ik steeds meer geboeid door deze plek in de Middellandse Zee.

Inmiddels zijn we twee decennia verder en verblijf ik een paar keer per jaar op dit heerlijke eiland.

Mijn werkzame leven verdeel ik momenteel over Nederland en Ibiza.

In Nederland train en coach ik managers en directeuren om ze te helpen om betere leiders te worden.

Op Ibiza bezorg ik wandelaars een fantastische week door met ze op stap te gaan als gids bij de door mij uitgezette wandelingen.

In al die jaren heb ik de allermooiste plekken leren kennen. Plekken waar toeristen niet komen. Samen genieten van de bijzondere natuur, elkaars aanwezigheid en de verbindingen die ontstaan als mensen samen wandelen. Iedereen zal het wel herkennen als je regelmatig wandelt. Er ontstaat ruimte in je brein, je voelt meer verbinding en je raakt onder de indruk van alles wat is.

Het is mijn passie om actief bij te dragen aan die fantastische ervaringen. 

Anda conmigo! Bienvenidos!

Meer over Ellen

Als kleuter struinde ik al met een plunjezak door de velden, dingen ontdekken en ondernemen. Op vakantie gaan vond ik dan ook fantastisch. Spanje deed iets met me, de taal, de muziek, het strand en de zee, het eten en de sfeer...

Toen ik jaren geleden op Ibiza kwam, kwam daar nog een dimensie bij...het voelde als thuis. Het is onmogelijk te beschrijven wat ik ervaar als ik uit het vliegtuig stap, maar de energie is magisch. Blijkbaar ben ik niet de enige die dat voelt, want al jaren is Ibiza het hippie eiland, waar Love, Peace and Freedom hand in hand gaan.

Een paar keer per jaar ben ik op dit eiland om in die heerlijke vibe van het leven te genieten. Ook al kennen we heel veel plekken en weten we de weg, nog steeds ontdekken we nieuwe dingen. Kortom, een plek waar ik nog  steeds kan ontdekken en ondernemen.

In het dagelijkse leven ben ik als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut werkzaam in mijn eigen praktijk. Dat wil zoveel zeggen als dat ik onderzoek welke invloeden van buitenaf de functies van genen veranderen. Heel simpel, voeding, lifestyle, relaties, werk en omgeving hebben invloed op ons welbevinden en gezondheid. En gelukkig kunnen we dat positief beïnvloeden, dat zie ik elke keer weer bij mijn cliënten.

Maar hoe doe je dat als je niet over de juiste informatie beschikt.

Niet alleen tijdens een consult geef ik deze informatie, ook tijdens cursussen en workshops. En dan vooral op een ontspannen manier!

En ik zie wat het met mensen doet als ze eenmaal weten hoe het werkt. Het inspireert, geeft energie, kracht en zelfvertrouwen.

En wat is er nu mooier om dat te gaan ervaren op het magische Ibiza!

© 2017 Ibizagroepsreizen.nl

  • Instagram - Grey Circle