Meer over Ellen

Als kleuter struinde ik al met een plunjezak door de velden, dingen ontdekken en ondernemen. Op vakantie gaan vond ik dan ook fantastisch. Spanje deed iets met me, de taal, de muziek, het strand en de zee, het eten en de sfeer...

Toen ik jaren geleden op Ibiza kwam, kwam daar nog een dimensie bij...het voelde als thuis. Het is onmogelijk te beschrijven wat ik ervaar als ik uit het vliegtuig stap, maar de energie is magisch. Blijkbaar ben ik niet de enige die dat voelt, want al jaren is Ibiza het hippie eiland, waar Love, Peace and Freedom hand in hand gaan.

Een paar keer per jaar ben ik op dit eiland om in die heerlijke vibe van het leven te genieten. Ook al ken ik heel veel plekken en weet ik de weg, nog steeds ontdekken ik nieuwe dingen. Kortom, een plek waar ik nog steeds kan ontdekken en ondernemen.

In het dagelijkse leven ben ik als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, leefstijlbegeleider en coach, werkzaam in mijn eigen praktijk. Dat wil zoveel zeggen als dat ik bij cliënten onderzoek welke invloeden van buitenaf - zoals, voeding, lifestyle, relaties, mindset, werk en omgeving - invloed op hun welbevinden en gezondheid hebben. En gelukkig kunnen we dat positief beïnvloeden, dat zie ik elke keer weer bij mijn cliënten.

Maar hoe doe je dat als je niet over de juiste informatie beschikt.

Niet alleen tijdens een consult geef ik deze informatie, ook tijdens cursussen en workshops. En dan vooral op een ontspannen manier!

En ik zie wat het met mensen doet als ze eenmaal weten hoe het werkt. Het inspireert, geeft energie, kracht en zelfvertrouwen.

En wat is er nu mooier om dat te gaan ervaren op het magische Ibiza!

 

© 2017 Ibizagroepsreizen.nl

© 2017 Ibizagroepsreizen.nl

  • Instagram - Grey Circle

© 2017 Ibizagroepsreizen.nl